Tietosuojaseloste 1.5.2018 Tietosuojaseloste Apartamentos Malaga Aeropuerto Hotel SL  kerää asiakkaiden tietoja henkilötietolakia noudattaen. Rekisteriseloste alla. 1. Rekisterinpitäjä Apartamentos Malaga aeropuerto Hotel SL .B29478047. Posti osoite ; C Santa Gema 1, Los Boliches, Fuengirola. Espanja Yhteystiedot: C Santa Gema 1, Los Boliches, Fuengirola   rentmalaga( at merkki) gmail.com 2. Rekisteröidyt Majoitus asiakkaat. 3​. Rekisterin pitämisen peruste ja käyttötarkoitus Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitoon liittyvissä asioissa. 4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot: Nimi, henkilötiedot, yhteystiedot, henkilön yritystiedot.

5. Rekisteröidyn oikeudet Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen : Apartamentos Malaga Aeropuerto Hotel SL, C . Santa Gema 1 , Los Boliches 29640 Fuengirola, Espanja.. Tarkastusoikeus Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot. Oikeus tietojen oikaisemiseen Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Vastustamisoikeus Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti. Suoramarkkinointikielto Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa  määritellyn ajan  mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista. Suostumuksen peruuttaminen Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen. Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua. Valitusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella suoraan asiakkaalta 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin yhtiön ulkopuolelle. 7. Käsittelyn kesto Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. 8. Henkilötietojen käsittelijät Asiakasrekisteriä käsittelevät Apartamentos Malaga Aeropuerto SL yhtiön hallinto sekä yhtiö voi  ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

9. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. 13.​ ​Automaattinen päätöksenteko ja profilointi Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Nota Legal

Politica de Privacidad

 Bienvenidos  , la informacion facilitada tiene unicamente fines informativos, rogamos que lea y examine detenidamente esta politica de privacidad  antes de utilizar o acceder a este sitio web .  Al utilizar o acceder a este sitio web , Ud receonoce que ha leido , entendido y aceptado la Nota Legal . Si no esta de acuerdo con esta Nota Legal  , no puede usar ni acceder a este sitio.

Informacion a los efectos  de LSSI.  Cumpliendo con  lo establecido en la Ley 34/ 2002 , 11. julio , de servicios de sociedad de la informacion y de comercio electronico , indican los datos de informacion general de este web :

     Sociedad : apartamentos malaga aeropuerto hotel sl  ,    CIF : B29478047

  la informacion facilitada tiene unicamente fines informativos, rogamos que lea y examine detenidamente esta politica de privacidad  antes de utilizar o acceder a este sitio web .  Al utilizar o acceder a este sitio web , Ud reconoce que ha leido , entendido y aceptado el contrato de politica de privacidad. Si no esta de acuerdo con esta politica de privacidad , no puede usar ni acceder a este sitio.

Proteccion de datos de  caracter personal ,  se compromete a  cumplir la legislacion vigente  en materia de tratamiento  automatizado de datos  y en particular la ley Organica 15/99 de Proteccion de Datos de Caracter personal de 13.12  ( en adelante LPD).

Mediante la siguiente politica de privacidad  le informamos a los clientes los siguientes : 

- con la  finalidad de llevar a cabo la prestacionde los servicios ofrecidos  a traves de las paginas web  , asi como una oferta de productos y servicios  personalizados , mejorar  la relacion comercial  y gestionar   las peticioners  realizadas  por la parte de la los clientes , tratar los datos personales de los clientes de forma automatizada y para las  siguientes finalidades  especificadas  :

 garantizamos  que los ficheros son de su  plena  responsabilidad y que se encuentran debidamente declarados e inscritos en el Registro General de la Agencia de Proteccion de Datos

 

Le informamos que Uds pueden ejercer sus derechos de acceso , rectificacion , cancelacion y oposicion , directamente a traves de formulario de contacto o  bien dirigiendose por escrito al responsable  del tratamiento y titular de los ficheros  donde se encuentran albergados sus datos de caracter personal

 

Le informamos de las finalidades para las  que empleara  los datos  personales recabados en esta web :

 

Al cumplimentar formulario de contacto / o bien al mandar correo electronico  cada titular acepta y autoriza a Apartamentos malaga aeropuerto hotel  SL a utilizar y traer los datos personales  suministrados y generados por la utilizacion de contacto por correo electronico , con la finalidad de llevar a cabo una oferta de servicios personalizados y mejorar la relacion comercial con nuestros clientes .  En este sentido le informamos  sus datos personales seran tratados  apartamentos malaga  , autorizandose  su tratamiento  y cesion para las finalidades antes comentadas .

Apartamentos malaga aeropuerto hotel sl  se le  garantiza  la adopcion de medidas oportunas para asegurar el tratamiento confidencial de dichos datos  y en el caso de que no este de acuerdo  con el  tratamiento  de sus datos de caracter personal ,  puede dirigirse por escrito a rentmalaga@gmail.com    , responsable y gestor de los ficheros,  donde tambien podra ejercer los derechos de acceso, rectificacion , cancelacion y oposicion.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now